hssmedia

”Vi är helt beroende av att vår servermiljö fungerar, då den driver våra tidningar Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten. För ett tag sedan behövde vår serverplattform förnyas och vi valde då att flytta ut den helt. Vi är väldigt nöjda med supporten och att slippa underhålla egna servrar med allt vad det innebär.”

Mika Suomalainen – IT-Manager, HSS Media
christoffer-bjorkskog

Vi använder kontinuerlig integrering och behöver kunna lansera med ett kommando. Inga tidigare leverantörer erbjöd den service vi behövde och mycket tid gick åt till serverundehåll. Efter att vi överlät serverhanteringen kunde vi fokusera våra tech-resurser bättre. Vi har flera gånger imponerats över servicenivån och hur snabbt det gått från beställning till implementation.

Christoffer Björkskog, Senior Developer, Genero

Låt oss hjälpa dig

Känner du dig obekant med termerna colocation, dedicated server, virtual private server och alla möjliga övriga termer som beskriver moln- och hostingtjänster? Ingen fara, vi på North Shore är experter på detta och hjälper gärna till att hitta den perfekta lösningen för just ditt företag.

Vi erbjuder projektledning gällande leveranser av alla dessa redan nämnda tjänster. Ifall flera parter är inblandade hjälper vi gärna till med koordinering av leveranser och övriga utföranden.

Vi analyserar din nuvarande situation och servermiljö och lägger fram förslag för hur din IT-miljö kunde optimeras och förbättras. Vi planerar och utför migreringen från din gamla servermiljö och plattform till en ny förbättrad lösning anpassad efter just dina behov.