Co-Location

Pålitlig datacenter-tjänst för företag med egna servrar

North Shores datacenter är en toppmodern och säker plats för ditt företags servrar. Våra datacenter i Jakobstad och Vasa har dubblerade kylsystem och är säkrade med backup-generatorer i händelse av elavbrott.

Effektivt och snabbt datacenter vid Bottniska vikens kust

Jakobstad och Vasa – där våra datacenter är belägna – är utmärkta platser för vår verksamhet. Orterna har mycket pålitliga och snabba nätverksanslutningar till övriga Finland, Norden och till hela Europa. Även Arctic Connect-kabeln via ishavet till Asien kommer även att gå genom Finland. Alla betydande operatörers förbindelser och tjänster finns tillgängliga i våra datacenter.

Tryggt med Co-location

Med dina servrar hos oss kan du vara säker på att ditt företags data är säker. I Vasa V1 och Jakobstad S8 får alla kunder tillträde endast till sitt eget skåp. I Jakobstad A3 kommer inte kunderna alls in utan eskort. Utöver en begränsad åtkomst garanteras säkerheten genom att hela datacentret övervakas 24 timmar om dygnet.

Grön el utan avbrott

Våra datacenter drivs till 100% av grön el från elbolaget Herrfors och strömförsörjningen tryggas av generatorer. Generatorerna testas varje vecka och har tillräckligt med bränsle för att kunna producera el i över en vecka. I händelse av elavbrott säkerställs en oavbruten strömförsörjning av vårt UPS-system.

Få kostnadsförslag

Skriv en rad så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Du kan också kontakta vår Co-Location expert direkt.