North Shore DC är ett modernt, stabilt och supersäkert datacenter beläget i trygga Jakobstad i Finland. North Shore Datacenter grundades 2018 som ett samprojekt mellan telecom-bolaget JNT och elbolaget Herrfors eftersom diskussioner med kunder visat att det finns en efterfrågan av ett lokalt och tryggt datacenter i Österbotten. Entreprenörsandan och företagsamheten är oerhört stark i Österbotten och alla dessa stora och små företag behöver en hållbar serverhantering för sin affärskritiska data.

I takt med att hela samhället digitaliseras uppkommer ständigt nya behov gällande serverhantering, kapacitet, lagring, tillgänglighet osv. Eftersom många företag inte har de möjligheter eller resurser som krävs för att på ett säkert sätt kunna hantera sin affärskritiska data, hålla sig up-to-date med senaste tekniken och ständigt underhålla sina servrar finns vi på North Shore till. Efter många år inom branschen har vi sett hur den ständigt utvecklas och kan nu titulera oss själva som experter på allt som rör toppmodern, säker och kostnadseffektiv serverhantering.

Varför Jakobstad?

Jakobstad är de små- och medelstora exportföretagens Mekka. Den lilla staden på Finlands västkust är fylld av exportfokuserade nischade företag som lever och frodas på den globala marknaden. Här finns t.om. flera företag som inte ens har 50 anställda och ändå exporterar till fler än 50 olika länder. Utöver den starka företagsandan och ett hårt-arbetande och språkkunnigt folk har Jakobstad även utmärkta transportförbindelser till såväl övriga Finland som till Norden och hela Europa.

Bekanta dig närmare med våra tjänster Co-location, Dedicated server och Virtual private server och fundera vilken serverlösning som är aktuell för ditt företag. Och ifall du känner dig osäker och obekant med de här hostingtjänsterna får du mycket gärna ta kontakt så hjälper våra experter till att hitta den lösning som passar bäst för just dig.