christoffer-bjorkskog

Hyödynnämme jatkuvaa integrointia ja tarvitsemme mahdollisuuden yhdellä komennolla julkaisuun. Koska yksikään aiempi palveluntarjoaja ei tarjonnut tarvitsemaamme ratkaisua, jouduimme aiemmin käyttämään paljon aikaa palvelintemme ylläpitoon. Ulkoistettuamme palvelinten hallinnan olemme voineet keskittyä käyttämään tekniset resurssimme tehokkaammin. Olemme olleet moneen kertaan vaikuttuneita saamamme palvelun tasosta sekä siitä, kuinka nopeasti tilauksesta on edetty toteutukseen.

Christoffer Björkskog, Senior Developer, Genero

Yksityinen virtuaalipalvelin jaetulla fyysisellä koneella

Nimensä mukaisesti virtuaalipalvelin ei kirjaimellisesti katsottuna ole oma fyysinen palvelimensa vaan sovellus tietokoneella, jolla saatetaan pyörittää esimerkiksi muitakin virtuaalipalvelimia. Käyttäjän näkökulmasta virtuaalipalvelin kuitenkin toimii kuin itsenäinen, yksityinen palvelintietokone, joka on omistettu yksinomaan käyttäjän palvelintarpeisiin.

Virtuaalipalvelin-asiakkaallemme varataan sekä osa palvelinkoneen tallennustilasta että suorituskapasiteetista. Osuuden koko sovitaan luonnollisesti aina yrityksen tarvetta vastaavaksi ja kapasiteettia voidaan kasvattaa joustavasti tarpeen mukaan.

North Shore Datacenterin palvelinkoneissa on käytössä Linux- tai Windows-käyttöjärjestelmä. Kaikkien tärkeimpien internet-operaattoreiden palvelut ja yhteydet ovat saatavilla konesaleihimme.

Asiakkaamme voivat valita virtuaalipalvelintensa alustaksi joko VMware tai HyperV-ohjelmiston.

Virtuaalipalvelimen hintaan kuuluvat palvelinalustan huolto ja mahdolliset korjaukset. Palveluun kuuluu vakiona 30 päivän snapshot-varmuuskopiointi, 100 Mbit/s rajaton nettiyhteys, 1 julkinen IP, palomuuripalvelu sekä VPN-mahdollisuus. Myös muunlaisista paketeista voidaan kuitenkin sopia. VPS palvelut sopivat yrityksille, jotka eivät tarvitse omaa fyysistä palvelinta.

Esimerkkipaketteja:

1 prosessori, 1 Gt muistia, 100 Gt SSD-tallennustilaa, varmuuskopiot 30 päivän ajalta.
1 prosessori, 4 Gt muistia, 100 Gt SSD-tallennustilaa, varmuuskopiot 30 päivän ajalta.
2 prosessoria, 4 Gt muistia, 500 Gt SSD-tallennustilaa, varmuuskopiot 30 päivän ajalta.

Virtuaalipalvelin Suomesta – turvallisesta ja huippumodernista konesalista

Kuten muutkin tarjoamamme konesali- ja hostingpalvelut, tuotamme myös virtuaalipalvelinpalvelumme North Shore Datacenterin omissa huippumoderneissa palvelinkeskuksissa, joissa on käytössä tehokas jäähdytys ja joiden häiriöttömästä virransaannista pitävät huolen varavirta- ja UPS-järjestelmät. Tulipalojen ehkäisemiseksi käytössä on kaasusammutusjärjestelmä. Voitte olla varmoja siitä, että tietonne ovat turvassa, sillä konesaleissamme on käytössä ympärivuorokautinen valvonta (sekä reaaliaikainen kameravalvonta henkilökunnan toimesta että jatkuva tallennus).

Ympäristöystävälliset hostingpalvelut Pohjanlahden rannikolla

North Shore Datacenterillä on kaksi konesalia Pietarsaaressa ja yksi Vaasassa. Sijainti rauhallisella ja luonnostaan viileällä Pohjanlahden rannikolla tarjoaa konesaleillemme tehokkaat ja edulliset jäähdytysjärjestelmät ja tekee näin suurteholaskennan mahdolliseksi. Konesalimme pyörivät 100 % vihreällä, sähköyhtiö Herrforsin toimittamalla sähköllä, jonka lisäksi käytössä on generaattorilla toimiva varavirtajärjestelmä. Alueen tiedonsiirtoyhteydet muualle Suomeen, Pohjoismaihin ja Eurooppaan ovat erittäin luotettavat ja nopeat.

Pyydä tarjous

Lähetä meille viesti niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

  • Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.