hssmedia

”Palvelinympäristömme moitteeton toiminta on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä sen varassa pyörivät sanomalehtemme Vasabladet, Österbottens Tidning ja Syd-Österbotten. Kun palvelinalustamme oli hiljattain päivitettävä, päätimme vaihtaa sen kokonaan uuteen. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme tukipalveluun ja siihen, ettei meidän ole enää tarvinnut huolehtia palvelintemme ylläpidosta itse.”

Mika Suomalainen – IT-päällikkö, HSS-Media

Luotettava palvelu omia palvelimiaan käyttäville yrityksille

North Shore Datacenterin konesalit ovat huippumoderneja, turvallisia ja kustannustehokkaita sijoituspaikkoja yrityksesi palvelimille. Varavirtajärjestelmä ja UPS-varmistus takaavat palvelinten häiriöttömän virransaannin ja kaasusammutusjärjestelmä pitää huolen siitä, ettei vaaratilanteita pääse syntymään. Tehokkaan jäähdytysjärjestelmän ansiosta colocation on lisäksi myös kustannustehokas ratkaisu palvelinten pyörittämiseen.

Tehokkaat ja nopeat palvelinkeskukset Pohjanlahden rannalla

Konesaleistamme kaksi sijaitsee Pietarsaaressa ja yksi Vaasassa. Rauhallinen ja luonnostaan viileä Pohjanlahden rannikko on erinomainen paikka palvelinkeskuksille, sillä kylmän ilmaston ansiosta käytössämme on kylmää ilmaa hyödyntävä, erittäin tehokas ja edullinen jäähdytysjärjestelmä, joka mahdollistaa suurteholaskennan konesaleissamme. Tulevaisuudessa tulemme hyödyntämään toisessa Pietarsaaren konesaleistamme myös merivesijäähdytystä.

Sijainti on erinomainen myös tiedonsiirtonopeuksien suhteen, sillä alueelta on erittäin luotettavat ja nopeat verkkoyhteydet muualle Suomeen, Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Suunnitteilla oleva Arctic Connect -kaapeliväylä Jäämereltä Aasiaan tulee myös kulkemaan Pohjois-Suomen läpi. Kaikkien merkittävien internet-operaattoreiden palvelut ja yhteydet ovat saatavilla konesaleihimme. Hyvien liikenneyhteyksien (lentäen tai junalla) ansiosta myös vierailu paikan päällä onnistuu kätevästi.

Turvalliset colocation -konesalit Suomessa

Sijoittamalla yrityksenne palvelimen meille voitte olla varmoja siitä, että yrityksenne tiedot ovat turvassa. Vaasan V1 ja Pietarsaaren S8 konesaleissa kullakin asiakkaallamme on pääsy ainoastaan omille palvelinkaapeilleen; Pietarsaaren A3-konesaliimme asiakkaat eivät pääse itse ollenkaan sisälle. Rajatun pääsyn lisäksi konesalien turvallisuuden takaa valvomo, joka huolehtii tilojen ympärivuorokautisesta valvonnasta. Konesalit Suomessa ovat turvalliset.

Ympäristöystävällistä sähköä ilman katkoja

Konesalimme pyörivät normaalisti 100 % vihreällä, sähköyhtiö Herrforsin toimittamalla sähköllä. Tarvittaessa varavirtaa tuotetaan generaattoreilla. Generaattorit koekäytetään viikottain ja niiden polttoaine riittää yli viikon virrantuotantoon. Sähkökatkojen sattuessa häiriöttömän virransaannin takaa UPS-varmistus.

Pyydä tarjous

Lähetä meille viesti niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä colocation-asiantuntijaamme.

  • Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.