North Shore Datacenter on moderni, vakaa ja erittäin luotettava, Suomen Pietarsaaressa päämajaansa pitävä datakeskus. Palvelinkeskus perustettiin vuonna 2018 teleoperaattori JNT:n ja sähköyhtiö Herrforsin huomattua asiakkaidensa kanssa käymissään keskusteluissa, että Pohjanmaalla oli selvästi kysyntää luotettavalle, paikalliselle palvelinkeskukselle. Alueella on poikkeuksellisen vahva yrittäjäkulttuuri, ja niin suuret kuin pienetkin pohjanmaalaiset yritykset kaipasivat kestävää palvelinratkaisua yritystoiminnalleen tärkeiden tietojen käsittelyyn.

Yhteiskunnan digitalisoitumisen myötä nykypäivänä tarvitaan jatkuvasti lisää palvelinkapasiteettia, tallennustilaa ja konesalipalveluja ylipäänsä. Monilla yrityksillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai tarvittavia resursseja liiketoiminnalleen tärkeiden tietojen turvalliseen käsittelyyn, teknologisen kehityksen perässä pysymiseen tai palvelintensa jatkuvaan ylläpitoon. North Shore on olemassa palvellakseen tällaisia yrityksiä. Olemme seuranneet alan jatkuvaa kehitystä sisältä päin useiden vuosien ajan ja siksi voimme sanoa olevamme modernien, turvallisten ja kustannustehokkaiden palvelinratkaisujen asiantuntijoita.

Miksi Pietarsaari

Pietarsaari on tänä päivänä pienten ja keskisuurten vientiyritysten Mekka. Suomen länsirannikolla sijaitseva pikkukaupunki on täynnä vientiin keskittyneitä niche-yrityksiä, jotka toimivat menestyksekkäästi globaaleilla markkinoilla. Kaupungissa on mm. useita yrityksiä, joilla ei ole edes 50 työntekijää mutta jotka silti vievät tuotteitaan yli 50 eri maahan. Vahvan yrittäjähengen ja ahkerien, kielitaitoisten ihmisten lisäksi Pietarsaaren vahvuuksiin lukeutuvat erinomaiset liikenneyhteydet sekä Suomeen, Pohjoismaihin kuin koko muuhun Eurooppaankin.

Tutustu tarkemmin colocation, dedicated server ja VPS-virtuaalipalvelin -palveluihimme ja valitse niistä sinun yrityksellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Tai jos olet epävarma valinnan suhteen tai et tunne eri hostingpalveluja riittävän hyvin, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri teille parhaan ratkaisun.