Dedicated server -hostingpalvelu

Dedicated server tarkoittaa yhden konesalimme palvelinkoneen vuokraamista kokonaan omaan käyttöön. Tällöin kyseisen palvelimen koko kapasiteetti on vain ja ainoastaan teidän yrityksenne käytössä, mikä takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn, luotettavuuden ja tietoturvan.

Dedicated server -asiakkaamme voivat hallinnoida omien virtuaalipalvelimiaan kätevästi esimerkiksi vCenterin välityksellä. Palvelinalustan ylläpidosta ja huoltotoimista vastaa North Shore Datacenterin henkilökunta, joka valvoo konesaliemme toimintaa 24 tuntia vuorokaudessa. Dedicated server -palveluun on mahdollista liittää tallennuspalveluksi North Shoren vikasietoinen levyjärjestelmä.

Asiakkaamme voivat valita itselleen palvelimen, jonka kapasiteetti vastaa parhaiten juuri heidän tarpeitaan. Dedicated server -palvelun hinta määritellään sopimuskohtaisesti mm. vuokratun palvelimen kapasiteetin, virtuaalipalvelimien määrän sekä palvelinalustan huoltotarpeen perusteella. Vakiopakettiimme kuuluu 100 Mbit/s rajaton nettiyhteys, 1 julkinen IP, palomuuripalvelu sekä VPN-mahdollisuus. Kaikkien merkittävien internet-operaattoreiden palvelut ja yhteydet ovat saatavilla konesaleihimme.

Yksityinen palvelin turvallisessa, huippumodernissa konesalissa

North Shore Datacenterin konesalit ovat huippumoderneja, turvallisia ja kustannustehokkaita palvelinkeskuksia rauhallisessa ympäristössä Pohjanlahden rannikolla. Valitsemalla dedicated server -palvelun North Shore Datacenteriltä saatte palvelinkoneen kokonaan omaan käyttöönne ja voitte olla varmoja siitä, että yrityksenne virtuaalipalvelimet ovat luotettavassa paikassa – sekä häiriöttömän toiminnan, tietoturvan että fyysisen turvallisuuden suhteen.

Palvelintemme häiriöttömästä virransaannista pitävät huolen varavirta- ja UPS-järjestelmät. Tulipalojen varalta konesaleissa on käytössä kaasusammutusjärjestelmät. Kokenut henkilökuntamme tarkkailee konesaleja ja niiden palvelinten toimintaa ympärivuorokautisesti, ja pitää huolen palvelinalustan mahdollisista korjauksista sekä siitä, että tietosi ovat turvassa. Palveluun voidaan liittää esimerkiksi levytilapalvelu varmuuskopiointia varten.

Tehokas ja ympäristöystävällinen hostingpalvelu

North Shore Datacenterillä on kaksi konesalia Pietarsaaressa ja yksi Vaasassa. Sijainti rauhallisella ja luonnostaan viileällä Pohjanlahden rannikolla tarjoaa konesaleillemme tehokkaat ja edulliset jäähdytysjärjestelmät ja tekee näin suurteholaskennan mahdolliseksi. Konesalimme pyörivät 100 % vihreällä, sähköyhtiö Herrforsin toimittamalla sähköllä, jonka lisäksi käytössä on generaattorilla toimiva varavirtajärjestelmä.

Pyydä tarjous

Lähetä meille viesti niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

  • Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.