Jos kätesi ovat täynnä töitä, on viisasta antaa muiden tehdä ylimääräiset työt. Kotona kyse on yleensä siivouksesta, lumitöistä ja muista arkea helpottavista palveluista. Yritykset ostavat apua myös esimerkiksi kirjanpidon, palkanlaskennan, kuljetuksen ja valvonnan hoitamiseen. Liiketoimintaan kuuluu kuitenkin myös muita osa-alueita, jotka voidaan ulkoistaa yksinkertaisella ja riskittömällä tavalla. Yritysten palvelimet ja niiden ylläpito vaativat sekä aikaa että asiantuntemusta, jota monilta yrityksiltä ei enää löydy.

Epävarmoina aikoina palvelinten toiminnasta tulee entistä haastavampaa. Muutoksia tulee yhtäkkiä, mikä vaatii yrityksiä toimimaan nopeasti ja sopeuttamaan liiketoimintansa uudenlaiseen tilanteeseen. Yritykset, jotka päättävät itse omistaa palvelimensa ja niiden säilytystilat, eivät ole kovin joustavia silloin kun kapasiteetin tarve muuttuu. Jokainen, joka sen sijaan palkkaa ulkopuolisen kumppanin yrityksen palvelintoiminnan hallintaan, maksaa käytetyistä palveluista kuukausimaksun. Jos tarpeet muuttuvat, yrityksen ei tarvitse investoida uusiin toimitiloihin eikä sitoa pääomaa IT-laitteisiin. Ainoa tehtävä on neuvotella kuukausisopimuksen hinnasta.

Riittävä turvallisuustaso on nyt helppo saavuttaa

Jos yritys kuitenkin päättää säilyttää palvelimet omissa tiloissaan, ongelmat turvallisuuteen liittyen ovat edelleen olemassa. On kallista rakentaa palvelinsali, jonka suojaustaso vastaa nykyaikaisen datakeskuksen tarjoamaa suojaustasoa. Siksi monet yritykset ovat päättäneet tyytyä yksinkertaisempaan ratkaisuun toivoen, ettei tapahdu onnettomuuksia, jotka vaarantavat tietoturvan ja yrityksen toiminnan. Nyt jopa pienet ja keskisuuret yritykset voivat saada parhaan mahdollisen suojaustason sijoittamalla palvelimensa huippuluokan tietokeskukseen, kuten North Shore Datacenteriin (DSDC) Pietarsaareen.

Asiakkaanamme yrityksesi hyötyy kaikista modernin palvelinkeskuksen tarjoamista eduista: nopeat verkkoyhteydet ja edistyksellinen suoja sähkökatkoja, vesivahinkoja, murtoja, tulipaloja ja ylikuumenemista vastaan. Tarjoamme erilaisia palvelinratkaisuja yrityksesi tarpeiden mukaan. Colocation tarkoittaa yrityksen fyysisten palvelinten siirtämistä palvelinkeskukseen, jolloin saat käyttöösi kaikki tarjoamamme palvelut. Jos valitset sen sijaan virtuaalipalvelimeen siirtymisen, voit mukauttaa kapasiteettia yrityksen tarpeiden mukaan.

Ilmastotietoinen datakeskus lähelläsi

Tiesitkö, että North Shore Datacenter on myös ilmastotietoinen valinta? Pietarsaaren palvelinkeskuksemme käyttää ainoastaan vihreää sähköä. Vakioratkaisumme on paikallisesti tuotettu uusiutuva energia (biomassa, biokaasu, biopolttoaine, vesivoima ja tuulivoima). Ylimääräinen lämpö voidaan käyttää uudelleen lämmitykseen.

Vältä rutiinityöt palvelinten kanssa ja saat paremman kuvan yrityksen IT-kustannuksista. Ulkoista North Shore Datacenteriin ja saat kattavan palvelun kuukausimaksua vastaan. Sinun ei tarvitse investoida tilaan tai IT-laitteisiin. Lisäksi teet ilmastotietoisen valinnan.

OTA YHTEYTTÄ:

Kaj Kankaanpää
Key Account Manager
North Shore Datacenter
+358 44 901 6643
kaj@nsdc.fi