North Shore ja Lounea Yritysratkaisut Oy (entinen Oy Canorama Ab) aloittavat yhteistyön, joka tarjoaa molempien yritysten asiakkaille laajempia laitetila- ja IT-palveluita. Yhdistämällä molempien pitkän kokemuksen ja osaamisen, saavat sekä North Shoren että Lounean asiakkaat modernin, turvallisen ja paikallisen datakeskuksen mahdollisuudet aiempaa helpommin.

Kevään 2021 aikana yhteistyö tulee laajentumaan entisestään palveluiden osalta. North Shore saa käyttöönsä Lounean yli 40 järjestelmäasiantuntijan verkoston ja laajan palvelutarjonnan, jolloin pystymme vastaamaan asiakkaidemme IT-tarpeisiin entistä monipuolisemmin.

Yhdessä North Shore ja Lounea auttavat asiakkaitaan entistä monipuolisemmin


North Shore tarjoaa asiakkailleen yhdessä Lounean kanssa laajan tuotteistettujen palveluiden kokonaisuuden ja vankkaa IT-asiantuntijuutta koko Suomen laajuudella. Lounean tuotteistetut palvelut sisältävät ratkaisuja verkon tietoturvasta varmistusratkaisuihin.

Olemme innostuneita yhteistyön tuomista mahdollisuuksista ja tarkoituksemme on jatkossakin tuoda valittuja kumppaneiden toteuttamia palveluita täydentämään omia palvelujamme”, kertoo toimitusjohtaja Robert Ståhl.

Lounea pystyy nyt tarjoamaan asiakkailleen yhdessä North Shoren kanssa huippuluokan laitetilapalveluita. North Shoren palveluilla Lounean asiakkaat saavat kustannustehokkaan, turvallisen ja skaalautuvan colocation-ratkaisun. Colocation-palveluun kuuluu jaetusta ja keskitetystä datakeskuksesta yrityksille osoitettua laitetilaa.

Palvelun avulla asiakkaat saavat:

  • kustannustehokkuutta
  • skaalautuvuutta
  • tietoturvallisen sijainnin liiketoiminnalle kriittisille datoille ja järjestelmille
  • turvaa liiketoiminnan jatkuvuudelle 
  • käyttöön perustuvan hinnoittelun ilman määräaikoja

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?


North Shore Datacenter tarjoaa erittäin korkeatasoista palvelinkeskuspalvelua erinomaisilla tietoliikenneyhteyksillä, vihreällä sähköllä ja päivystävällä käyttökeskuksella. Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat meille tärkeitä, samoin asiakkaiden henkilökohtainen ja läheinen palveleminen.

Lounea Yritysratkaisut Oy on paikallinen ICT- ja tulostusratkaisujen huippuosaaja, jonka tuotteita ovat erilaiset tiedonhallintaratkaisut. Autamme teitä löytämään ja valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisu- ja palvelukokonaisuuden, joka tukee kehitystänne, kasvuanne ja kilpailuetuanne.

Entisen Oy Canorama Ab:n nimi muuttui 1.5.2021 Lounea Yritysratkaisut Oy:ksi. Lounea osti Canoraman kesäkuussa 2020 tavoitteenaan kasvaa voimakkaasti ICT-ratkaisuissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!


Robert Ståhl
CEO
+358 6 789 8210
robert@nsdc.fi