Tervetuloa hakemaan töihin North Shore Datacenterin myynninkehittäjäksi! Odotamme innolla hakemustasi 6.1.2019 mennessä.

Haluatko olla mukana kehittämässä jännittävää startup -yritystä suurella potentiaalilla ja vahvoilla omistajilla? Avain menestykseemme löytyy ydintoimintamme kehittämisestä sekä yksittäisten työntekijöiden jatkuvasta kouluttautumisesta. Viihtyäksesi meillä on tärkeää, että olet halukas oppimaan uusia asioita ja tunnet olosi mukavaksi työympäristössä missä useat asiat tapahtuvat rinnakkain.

Mitä teemme?

North Shore Datacenter (NSDC) perustettiin vuonna 2018 teleoperaattori JNT:n ja sähköyhtiö Herrforsin toimesta kohdatakseen kasvavat palvelinkeskustarpeet. NSDC on voinut nopeasti vastata yritysten tarpeisiin ja saavuttanut alueella tärkeän roolin modernien, turvallisten ja kustannustehokkaiden palvelinratkaisujen asiantuntijoina.

Työtehtävät

Olet yrittäjähenkinen ja kiinnostunut kehittämään ja johtamaan yritysmyyntiämme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Menestyneenä myyjänä olet tietoinen siitä, että menestys ei tule itsestään ja se ajaa sinua eteenpäin ja motivoi työskentelemään myynti vahvassa fokuksessa.

Myyntityö tapahtuu suurilta osin klassisen kenttämyynnin ja after sales -myynnin avulla. Tehtävässä onnistuminen vaatii aktiivisia asiakasvierailuja ja -yhteydenpitoa sekä tietouden lisäämistä markkinoilla, lisäten samanaikaisesti kiinnostusta palveluihimme.

Tulet työskentelemään Suomessa, alustavana tavoitteena Pohjanmaa ja lähialueet.

Kuka sinä olet

Henkilönä olet positiivinen, tarmokas sekä innostunut ja pidät luovasta ongelmanratkaisusta. Olet ammattilainen työssäsi, sinulla on hyvä yhteistyökyky ja sosiaalisten taitojesi avulla voit luontevasti työskennellä myös ryhmässä. Olet myös joustava ja sopeutuva mikä mahdollistaa uusien työympäristöjen nopean sisäistämisen ja työtehtävien asettamisen tärkeysjärjestykseen nopeassa työtahdissa.

Kommunikoit sujuvasti joko ruotsiksi tai suomeksi, ja sinulla on hyvä englanninkielentaidot. Muut kielet lasketaan eduksi.

Koulutuksesi – Merkitykselliset kokemukset

SINÄ OLET:
  • Luova ja utelias. Sinulla on aito kiinnostus ymmärtää asiakasta, uskallat ajatella laatikon ulkopuolelta ja osaat katsoa eteenpäin ilman että jumitut ajattelutapaan ”osta tämä”. Keskityt ymmärtämään asiakastasi ja löytämään juuri hänelle sopivat ratkaisut.
  • Henkilökohtainen. Ymmärrät että asiakkaat eivät tee kauppoja yritysten vaan pitämiensä ja luottamiensa ihmisten kanssa. Tästä syystä priorisoit henkilökohtaisten kontaktien luomisen ja ylläpitämisen asiakkaidemme kanssa.
  • Peloton/Rohkea. Et anna periksi muutaman yhteydenottoyrityksen jälkeen vaan hyödynnät luovuuttasi. Otat vastaan ”ei kiitos” ilman että menetät neuvottelukykysi.
  • Selkeä ja vakuuttava. Henkilökohtaisesta suhteesta huolimatta uskallat puhua tulevasta tilauksesta. Syy tapaamiseenne on myynnissä. Olet vakuuttava eikä sinun tarvitse ylipuhua.
SINULLA ON:
  • IT-linjan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto. Arvioimme mahdollisen toisen alan tutkinnon yhdistettynä merkittäviin kokemuksiin samanarvoiseksi. Elämänkoulu yhdistettynä oleelliseen työkokemukseen käy myös hyvin.
  • Useamman vuoden työkokemus sekä hyvä track record. Mikäli repussasi on kokemusta yrittäjämaailmasta, start up -yrityksestä tai vastaperustetulla liiketoiminta-alueella toimimisesta, lasketaan nämä luonnollisesti ansioiksi.
  • Kyky oppia uusia asioita helposti ja sinulla on tekninen tausta mihin tukeutua.

Tarjoamme sinulle

Todella mielenkiintoisen ja jännittävän matkan start up -yrityksessä, jonka taustalla on kaksi vahvaa omistajaa. Sinulle tulee olemaan suuri vastuu yrityksen tulevaisuudesta, mikä voittaisi sen?!

Hakemus

Haluamme viimeistään 6.1.2019, robert.stahl@nsdc.fi