Konesali- ja hostingpalvelut IT-yrityksille ja pilvipalvelujen toteuttamiseen

North Shore Datacenter on luotettava suomalainen konesali- ja hostingpalvelujen tarjoaja. Tarjoamme yrityksille vakaat ja modernit puitteet IT- ja pilvipalvelujen – SaaS, IoT, webhotellit, jne. – toteuttamiseen. Vuokraamme virtuaalipalvelimia, yksityisiä palvelinkoneita (dedicated server) sekä tilaa palvelinkaapeistamme omien palvelinten sijoittamiselle (colocation). Autamme asiakkaitamme löytämään heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan, kustannustehokkaimman palvelinratkaisun. Palvelinpalvelut niin pienemmille kuin suurimmille yrityksille löydät meiltä.

Tarjoamme myös projektinhallintapalveluja sekä Remote Hands -palvelua omia palvelimiaan käyttäville yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa osan palvelintensa pyörittämiseen liittyvistä fyysisistä toimenpiteistä ja välttää jatkuvan palvelimilla ravaamisen. Kokeneet asiantuntijamme palvelevat asiakkaitamme henkilökohtaisesti kolmella kielellä — suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Moderni, luotettava ja edullinen kotimainen hostingpalvelu

North Shore Datacenterin Pietarsaaressa ja Vaasassa sijaitsevat palvelinkeskukset ovat ympärivuorokautisesti valvottuja, huippumoderneja konesaleja Pohjanlahden rannikolla. Alue sopii erinomaisesti konesalipalvelujen tuottamiseen: viileä, merellinen sijainti tekee konesalien jäähdytyksestä edullista ja rauhallisella alueella luonnonmullistusten ja muiden häiriötekijöiden riski on erittäin pieni.

Edullisuuden ja luotettavuuden lisäksi alueen etuna ovat nopeat tietoliikenneyhteydet muualle Suomeen, Pohjoismaihin sekä muualle Eurooppaan. Suunnitteilla oleva Arctic Connect -kaapeliväylä Jäämereltä Aasiaan tulee myös kulkemaan Pohjois-Suomen läpi. Lisäksi hyvät liikenneyhteydet muualle Suomeen (lentäen, junalla tai autolla) tekevät myös paikan päällä vierailusta helppoa.

Turvalliset ja ympäristöystävälliset konesalit Suomessa

Valitsemalla suomalaisen hostingpalvelun kansainvälisen toimijan sijaan tiedät varmasti, missä yrityksesi tiedot fyysisesti sijaitsevat. Asiakkaidemme tietojen turvallisuuden takaa palvelinkeskustemme ympärivuorokautinen valvonta. Varavirta- ja UPS-järjestelmä takaavat häiriöttömän virransaannin ja kaasusammutusjärjestelmä estää tulipalojen syttymisen konesaleissa.

North Shore Datacenter käyttää Herrforsin toimittamaa 100 % vihreää sähköä. Varavirtalähteinä käytetään generaattoreita. Generaattorit koekäytetään viikoittain ja niiden polttoaine riittää yli viikon virrantuotantoon.

Miksi valita North Shore Datacenterin hostingpalvelut?

  • Tarpeen mukaan mitoitetut hostingpalvelut
  • 24/7 valvotut, turvalliset konesalit
  • Nopeat ja luotettavat tiedonsiirtoyhteydet
  • Edullinen ja ympäristöystävällinen palveluntarjoaja Suomesta
  • Remote Hands ja projektinhallintapalvelut
  • Taattu virransaanti
  • Kaasusammutusjärjestelmä