Modernit konesalit merenrannan ja nopeiden datayhteyksien varrella

North Shorella on kolme huippumodernia palvelinkeskusta Pohjanmaalla, jossa meri pitää ilmaston viileänä ympäri vuoden ja jossa datayhteydet ovat Suomen kärkitasoa. Meren läheisyyden tarjoamat tehokkaat jäähdytysmahdollisuudet tarjoavat asiakkaillemme merkittävät kustannussäästöt. Pohjanmaalta on myös erittäin nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet sekä muualle Suomeen että ulkomaille. Tulevaisuudessa suunnitteilla   oleva, Jäämeren kautta Aasiaan kulkeva Arctic Connect -kaapeliväylä tulee kulkemaan Pohjois-Suomen läpi.

Konesalipalvelut kansainvälisille toimijoille

Ympärivuorokautisesti valvotuissa konesaleissamme on käytössä varavoima- ja UPS-järjestelmä häiriöttömän virransaannin takaamiseksi sekä tulipalot ehkäisevä kaasusammutusjärjestelmä. Normaalioloissa käytämme 100 % vihreää sähköä.

Tarjoamme colocation-asiakkaillemme Remote Hands -palvelun eli mahdollisuuden ulkoistaa osan tai kaikki palvelinten pyörittämiseen liittyvä fyysinen työ. Hyvien liikenneyhteyksien (aluetta palvelee kaksi lentokenttää sekä rautatie ja laivayhteys) ansiosta myös vierailu paikan päällä onnistuu kätevästi.