Ydinosa

Jäähdytys

Ilmasto antaa ilmaista jäähdytyspotentiaalia 365 päivää vuodessa.

Teho

Energian kilpailukykyiset hinnat ja erittäin vakaa sähköverkko, jolla on suuri CHP-varavoimalaitos 5 kilometrin säteellä. Paikalla on 2 itsenäistä 20 kV:n syöttöä paikalliselle muuntaja-asemalle.

Liitettävyys

Erittäin vakaa ja nopea yhteys kansalliseen kuituverkkoon ja siten Eurooppaan ja muihin Pohjoismaihin. Alueemme on johtavassa asemassa nopean kuitulaajakaistan toimittamisessa Suomessa.

Saavutettavuus

Alueelle on hyvät lentoyhteydet, lähellä sijaitsee kaksi kansainvälistä lentokenttää. Myös rautatieasema, satama ja päätiet löytyvät läheltä. Toimipaikka sijaitsee Pietarsaaren keskustassa, jonne pääsee kulkemaan helposti.

Alue

Pohjanmaasta on viime vuosikymmenten aikana kasvanut Suomen teollisuuden sydän. Alueella on vahva yrittäjyysperinne ja eniten yrityksiä asukasta kohden koko Manner-Suomessa. Noin 70% vientiosuus on poikkeuksellisen korkea. Alueen vahvan kaksikielisyyden ansiosta alueella on suuri määrä tietoa ja kokemusta kansainvälistymisestä. Toimipaikka sijaitsee lähellä Vaasaa, jossa on Pohjoismaiden suurin energiateknologiayritysten keskittymä.

Pietarsaari on pienten ja keskisuurten vientiyritysten mekka. Kaupunki on täynnä vientiin suuntautuneita yrityksiä, jotka menestyvät globaaleilla markkinoilla. Pietarsaaressa on alle 50 työntekijän yrityksiä, jotka vievät kuitenkin yli 50 maahan! Alueelta löydät lisäksi ammattitaitoista, uskollista ja kielitaitoista työvoimaa, jolla on korkea työmoraali.

Lue lisää

North Shore AH3

North Shore ST8